Burn-out coaching

Voel je weer snel mentaal fit & vitaal. Ervaar hoe één-op-één coaching je leven kan transformeren.

Boek nu een GRATIS kennismakingsgesprek.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Met de coaching van Carina ben ik binnen 8 maanden uit mijn burn-out gekomen.  Eerst heb ik twee keer een psycholoog geraadpleegd maar dat klikte niet erg, dus toen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit bij Carina. Carina’s persoonlijke aanpak, betrokkenheid en oprechtheid, gecombineerd met haar nuchtere kijk op het leven, gaf mij de nodige steun en vertrouwen. Ik heb niet één dag gemist op de zaak doordat ik al snel het geleerde in de praktijk kon toepassen en zo overeind bleef ondanks alle drukte. Ik ben heel blij met het resultaat en kan het ten zeerste aanbevelen!”

Sieb – Zelfstandig ondernemer

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik dacht ‘nog net op tijd te zijn’ maar helaas had ik toch te lang, teveel van mezelf gegeven. Mijn lichaam en geest trok aan de handrem. Wat nu?

Vanuit mijn vakgebied had ik al verschillende ervaringen en trainingen mogen ondergaan op het gebied van ‘zelf management’. Maar het dan toepassen op mijzelf, dat vond ik lastig.
Ik was niet opzoek naar theorie en statisch praten; iets doen wilde ik!

Ik, maar vooral mijn geest, stond altijd ‘aan’ en wilde de rust en vertrouwen weer terugvinden. Via mijn interesse in het oppakken van yoga kwam ik bij Carina terecht. De Raja yoga met de verschillende elementen die daaronder vallen hebben mij ontzettend geholpen inzicht en rust te verkrijgen om mijn richting en acties echt waar te nemen. Carina heeft mij meegenomen in de Raja Yoga wijsheden en mogelijkheden om meer naar mijzelf te luisteren en rust te creëren. Maar bovenal heeft zij mij ruimte en waardevolle inzichten geboden!

Tanja 

Mentaal & Fysiek Vitaal

Bewezen levenslang resultaat

Meld je aan voor mijn burn-out coaching en ervaar:

  • Rust in je hoofd en stress uit je lijf
  • Leer effectief mediteren
  • Krijg meer discipline en focus om te gebruiken in je dagelijkse leven
  • Herstel van een burn-out of een ernstige ziekte
  • Ontdek ademwerk om weer beter in je lijf te komen
  • Voel je fit en vitaal
  • Ontdek je ware, unieke kern
  • Voel je weer thuis bij je Zelf

Wat jou te wachten staat

Lifestyle

Zoek jij inspiratie voor een gezonde leefstijl? Kan jouw gezondheid wel een boost gebruiken?

Mindfullness

Je kunt de golven niet stoppen maar wel leren surfen. Je kunt het leren om je geest rustig te krijgen. Wil jij weten hoe?

1-op-1 coaching

Heb je een burn-out of wil je het voorkomen? Via coaching met het 8-stappenprogramma gaat het je lukken, ben je benieuwd?

Transformatie

Verander de wereld maar begin bij jezelf! Durf jij het aan? Ben jij klaar voor een transformatie?

Ontdek Carina’s wereld

Heerlijke gezonde Mediterraanse gerechten

Mijn passie is om jouw te enthousiasmeren om beter en gezonder te gaan eten met heerlijke en betaalbare ingrediënten uit onder andere de mediterrane keuken.

Persoonlijk voedingsadvies

Wil jij je weer fit, vitaal en energiek voelen, misschien een paar pondjes kwijtraken en zoek jij een persoonlijk voedings-en leefstijladvies? Dan kun je bij mij terecht.

Menu
× Stuur me een appje!