Gebruik je innerlijke kracht

Blog

Jij beschikt over een enorme, innerlijke kracht.

 

Deze innerlijke kracht kun je altijd aanspreken en toepassen ten tijde van onrust, spanning en stress. Nergens kun je een ongestoorder toevluchtsoord vinden dan in je eigen innerlijke rustpunt. Je hoeft je alleen maar in jezelf terug te trekken. Als je weet dat je over die innerlijke kracht bezit, dan hoef je die slechts aan te spreken om onmiddellijke gemoedsrust te vinden.

Helaas weten we vaak niet hoe we daar kunnen komen, het is alsof we een enorm fortuin op de bank hebben staan, maar het rekeningnummer vergeten zijn en in armoede moeten zien rond te komen. Zo sukkelen we maar door en blijven we in het zelfde cirkeltje ronddraaien.

Een goed geordende geest, je innerlijke kracht aanspreken, je terugtrekken in jezelf, het klinkt allemaal heel goed, maar helaas zijn het geen schoolvakken en dus weten we niet goed hoe wat dan moeten doen. Zou het niet prachtig zijn als we vanaf de lagere school deze vaardigheden leren zodat we daar profijt van hebben voor de rest van ons leven?

Nu moeten we dat zelf een beetje gaan uitzoeken en komen we bij allerlei DIY sites en app-jes uit en doen we maar wat. Met de beste wil van de wereld proberen we te leren mediteren, te visualiseren, te manifesteren en te transformeren. Ja we doen zeker ons best!

Misschien is het wel zo, dat je alles al in je hebt maar je bent het je nog niet bewust! Door altijd maar op zoek te zijn, ga je voorbij aan het geluk van het hier en nu, waar je zo bij kunt. Elke voorwaarde die je stelt aan gelukkig zijn, houdt je bij geluk vandaan. Het is er al, zonder condities, je kunt er zo bij als je het alleen maar toe kunt laten. De magische formule van Geluk is Tevredenheid & Dankbaarheid.

Wees dus iedere dag dankbaar en tevreden en zo zal je meer en meer  je innerlijke kracht leren ontdekken en kom je uit bij je eigen rustpunt.

 

🕉 Namasté,

Carina💖

 

Delen is lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu
× Stuur me een appje!