Over mij

Wie ben je nou werkelijk?

Mijn verhaal

1963-2016

Hoe het begon

Het begon ooit op het voormalige eiland Wieringen waar ik werd geboren als Catharina Susanne Boersen. Ik heb altijd een grote interesse gehad voor de holistische levenswijze. Holistisch komt van het Griekse woord ‘holos’, wat ‘geheel’, ‘volledig’ betekent. De geestelijke en lichamelijke mens is één.

Sinds mijn eenentwintigste heb ik veel opleidingen en cursussen hierin mogen volgen. Ik heb ervaren dat er telkens “iets” loskomt waar dan weer naar gekeken mocht worden. Ervaring en ook leeftijd heeft mij meer en meer geleerd dat ‘leven in het nu’ de enige mogelijkheid is om het leven te leven.

Ook kreeg ik in die tijd, in Amsterdam, interesse voor yoga.

2016 -2021

Ontwaakte passie

En opeens was ik raja-yogadocente!

Dankzij Janni van Alaya-yoga heb ik mijn passie gevonden, maar dat heeft wel een tijdje geduurd hoor! In het begin was ik helemaal niet zo zeker van de yoga en de lessen die Janni ons gaf. Later begreep ik dat het precies was wat ik nodig had om mijn juiste (yoga) pad te vinden. Nu ben ik al een tijdje raja-yogadocente en breng ik graag mijn enthousiasme over op anderen.

Door de raja-yoga kreeg ik een flexibele geest in een flexibel lichaam en dat is nu ook mijn lijfspreuk geworden. En natuurlijk: begin de dag met een lach!

2022

Resultaten

En het wordt alleen maar leuker!

Sinds de zomer van 2022 geef ik raja-yoga op het strand. In samenwerking met Surfschool High5 geef ik 3 x per week les, bij mooi weer op de dinsdag-, donderdag- en zondagochtend.

Ook weer een kadootje van de kosmos.

Mijn expertise

Volgens mijn yogameester Janni: “we are the world”. Deze uitspraak heeft zeker betrekking op Carina. Leef het Leven en ervaar, het liefst in het Paradijs ( breng het paradijs naar de aarde).  Ze maakt iedereen blij met haar lach. Haar interesse is ruim. Volgt haar eigen intuïtieve weg en geeft de basislessen raja-yoga een eigen gezicht. Door de meesterlessen vindt ze haar weg naar hart en hoofd.

Ik heb het geluk gehad om twee keer in een burn-out te belanden, en dat is achteraf een ‘blessing in disguise’ geweest. Blijkbaar had ik nog wat te leren toen ik het nog een tweede keer kreeg.

En ja, dat was zeker zo want als je niets wilt leren van het leven dan komt het leven vanzelf wel weer bij je aankloppen, daar ben ik nu wel van overtuigd!

Kortom, mijn expertise is vooral gebaseerd op eigen ervaringen en jarenlange raja-yoga en persoonlijke ontwikkeling.

Mij zal het niet meer overkomen dat ik in een burn-out terecht kom, wil jij dat ook?

Dat kan!

De reis naar binnen begint met de eerste stap

Menu
× Hoe kan ik je helpen?